Fråga och svar ?


FRåga:

Jo, men then how do you get to know your real self, utan att det kommer en massa konstruerade vanföreställningar i vägen? Så lätt att gå vilse i den djungeln!


Svar:

Om du bara sätter dig ned eller ja placera dig i vilken ställning som helst.

Tänk på ett minne från barndomen ? 1 en minut, sedan tänker du på vad du gjorde i går 1 en minut, sedan tänker du på vad du kanske ska göra i morgon ? i 1 minut...

Sedan tar du hela din uppmärksamhet till öppningen kring din näsa och du ska bara observerar din egna andning hur den går in och ut - för din andning är ju helt automatisk, inget du behöver tänka på och andas, likaså är det med ditt hjärta, helt automatiskt, du behöver inte andas. fokusera bara på andningen hur den åker in och ut i 1 min.

Sedan gör du om samma sak vi började att tala om, precis på samma sätt, 1 min i taget med minnet, gårdagen och morgondagen.

Sedan avslutar vi med att fokusera på området kring nästippen, hur luften kommer in och åker ut, alltså med stängd mun, observera bara du ska inte andas bara observera,

Där har du dina 2 olika processer som finns i dig, det är allt som finns, den fysiska processen och den mentala processen.. inget annat finns att upptäcka.

När du är medveten om hur andningen går in och ut kanske du känner värme eller någon kittling vid ingången till näsan "Detta är det som är du" Du upplever dig själv....du kan inte tänka att det är en kittling eller att luften du andas ut är kalla eller varm, du känner kroppsligt, nej nej, det är en kroppslig upplevelse,, och det är du.... det är du. ditt verkliga jag som upplever livet, den som i dig försöker klura ut livet genom att bara tänka på det hur livet ska levas är ditt ego, din mentala process, rena rama fantasierna.


så gå från knoppen till kroppen och bara upplev livet i ställer för att bara tänka på det.

det är allt som finns... be happy my eathly friend

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar