Sant eller fantasi ?

Många människor har jag träffat på min väg genom livet. Många av dessa människor har utgivit sig för att ha sanningen. En sanning kan bara vara sann om den är kopplad till en intellektuell förståelse men att den sedan överförs till en ren direkt kroppslig erfarenhet, så när intellektet och kroppen smälter ihop till en , ja då kan det bli till en sanning - Precis som när ett embryo kommer till - Ägget behöver spermien för att bli befruktad, annars blir det inget barn. Men det kan bara vara din egna sanning och upplevelse, inte någon annans sanning. Alla sanningar kan bara upplevas av var och en.

Kan Gud vara sann då ?

Nej, nej Gud kan bara vara en intellektuell lek i hjärnan som mentala konstruktioner. sorry. En tro kan göra gott för ett tag, det ska man inte sticka under stolen med. Men att tro är bara kortsiktigt, likt vinden blåser förändras tron där efter. Man bygger inga hus på tro, man bygger huset på berg.

Så vad är en autentisk sanning ?

Allt det som du kan uppleva genom dina 5 sinnen, det du hör, ser, känner, smakar och luktar på kan vara sant.Tex. att det kliar på benet, det är en ren sanning för dig. Eller att maten smakar salt, det är en ren salt sanning upplevt av sig och av smak sinnet.

Allt annat tillhör fantasins värld.

Snälla försök att förstå den sanningen, gör du det kan du börja gå bortom egots mental fängelse och lidandets bojor. Inte bara bra för dig utan för alla här på jorden.

Buddaman Kärleksfabriken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar